Nu är det snart dags att söka inför läsåret 2014/2015 !!

Antagning till Löftadalens Folkhögskola Keramiklinjen ht 2014 !         IMG_2289            

    image

Sista ansökningsdag är 5 maj 2014.

  Keramiklinjen på Löftadalen är en linje för nybörjare. Du behöver inte ha några förkunskaper. Du får under ett år prova på och lära känna de olika keramiska tekniker som är vanligast. Läs mer på vår hemsida: http://www.regionhalland.se/sv/vara-skolor/loftadalens-folkhogskola/vara-utbildningar/keramiklinjen/

Under andra året har du möjlighet att fördjupa dig i och med ett eget projekt och då jobbar du mycket mer självständigt utifrån det du lärt dig under första året. Det är möjligt att söka direkt till år två om dokumenterade förkunskaper finns som motsvarar första året hos oss. Läs mer på vår hemsida:http://www.regionhalland.se/sv/vara-skolor/loftadalens-folkhogskola/vara-utbildningar/konst-och-konsthantverk-2/

IMG_2561IMG_2559” efter en tids tjänstledighet är jag väldigt glad över att till hösten återigen dra igång keramiklinjen på Löftadalen.  Innan det är dags kommer vi dock ha hunnit med det sedvanliga öppna huset på skolan Söndagen den 27 April och även en utställning av oss lärare som undervisar på Konst och konsthantverk här på Löftadalen på Kungsbacka Konsthall mellan 14/3 – 27/4 2014.

IMG_2564IMG_0179Plus elevernas utställning i samband med skolans öppna hus. Detta innebär att det  finns flera tillfällen för dig som är nyfiken på keramik att träffa och se och fråga om utbildningen, undervisningen och skolan innan det är dags för att ansöka.”

Jag ser fram emot Din ansökan!

Mvh.

Elisabeth Billander ,

ansvarig lärare på Keramiklinjen.    DSC_1305DSC_0557

 

Om Elisabeth Billander

Utbildad med en masterexamen i keramikkonst från Högskolan för Design och Konsthantverk, hdk 2010. Egen ateljé på Wearnsgatan i Bagargården, Göteborg. Gästlärare på hdk. Styrelseledamot i Konsthantverkets vänner/ göteborgskretsen. Medlem i Konsthantverkarna i Stockholm och Nääs Konsthantverk, Nääs.
Det här inlägget postades i Information och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *