Du kan söka Keramiklinjen from. läsåret 2014/2015

Obs! Vi har alltså INTE någon antagning till hösten 2013 

Välkommen till keramiklinjen 2014/2015.

Eftersom vår lärare kommer arbeta med sin egen konstnärliga verksamhet tar keramiklinjen på Löftadalens Folkhögskola ett års uppehåll med antagningarna. Däremot kan det komma en eller flera kortare kurser som Elisabeth kommer hålla i under våren och/eller sommaren 2014. Vi hoppas därmed allasom är intresserade av att söka till oss kommer att göra det inför läsåret 2014/2015 istället.

DSC_2143

Om Elisabeth Billander

Utbildad med en masterexamen i keramikkonst från Högskolan för Design och Konsthantverk, hdk 2010. Egen ateljé på Wearnsgatan i Bagargården, Göteborg. Gästlärare på hdk. Styrelseledamot i Konsthantverkets vänner/ göteborgskretsen. Medlem i Konsthantverkarna i Stockholm och Nääs Konsthantverk, Nääs.
Det här inlägget postades i Information. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *