Första inlägget av mig som är lärare på keramiklinjen

Det drar ihop sig med skolavslutning på Löftadalens folkhögskola !,
Jag har med andra ord snart gjort mitt första år. Ett år av mycket nytt, både för mig och för eleverna. Det har varit roligt, givande, utmanande och ibland lite rörigt. Precis som jag skulle vilja beskriva mig själv som person.

Om Elisabeth Billander

Utbildad med en masterexamen i keramikkonst från Högskolan för Design och Konsthantverk, hdk 2010. Egen ateljé på Wearnsgatan i Bagargården, Göteborg. Gästlärare på hdk. Styrelseledamot i Konsthantverkets vänner/ göteborgskretsen. Medlem i Konsthantverkarna i Stockholm och Nääs Konsthantverk, Nääs.
Det här inlägget postades i Information och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *